Tragedie în Italia: un tată și-a ucis fiul de 11 ani după care s-a sinucis, ultimul post șocant pe Facebook

Tragedia a avut loc aseară la Rivara, în zona Canavese. Pe Facebook ultima postare : „Andrea și tatăl său pentru totdeauna împreună”

Crimă-sinucidere azi noapte în orașul Rivara nel Canavese , în provincia Torino, unde un tată și-a ucis fiul de 11 ani înainte de a-și lua viața. Tragedia a avut loc în jurul orei 2 dimineața, când tatăl, Claudio Baima Poma, un metalurg în vârstă de 47 de ani, și-a împușcat pe băiat înainte de-și îndrepta arma spre el. Arma nu era deținută legal. Carabinierii din Venaria Reale investighează cazul. Din primele verificări a reieșit că Poma suferea de depresie , agravată în urma separării de iubita lui și mama copilului și a problemelor fizice.

Citește și : A fumat cannabis și a adormit în pat cu copiii: și-a ucis copilul de numai 4 luni zdrobindu-l sub greutatea lui

Bărbatul, cu puțin timp înainte de a avea loc tragedia, scrisese o lungă postare pe Facebook adresată Iris, fostă iubită și mama copilului.

Am petrecut clipe minunate până am început să am probleme cu spatele și, în consecință, daune permanente la picior. Exact cu o săptămână înainte mi-ai cerut să mă căsătoresc cu tine, dar apoi ai început să te îndepărtezi încet. Din acel moment am căzut în depresie și nu m-am îndepărtat niciodată de acest coșmar ”, a scris bărbatul, care a continuat.

Este păcat, deoarece nu ne-a lipsit nimic pentru a putea duce o viață liniștită și fără nicio problemă, pentru a avea o familie normală și pentru mine normal înseamnă perfect. Eu și Andrea nu puteam să stăm  despărțiți nici măcar o secundă […]plecăm pentru o călătorie lungă în care nimeni nu va mai putea să ne despartă, departe de toate, departe de suferință. Vei putea să ne separi trupurile, dar nu și sufletele, pentru că ele vor fi întotdeauna una lângă alta. Plecăm pentru o călătorie lungă în care nimeni nu va putea să ne despartă, departe de orice, departe de suferință. De acum înainte Iris, vei putea să se bucuri de viața ta singuratică, de ceea ce ți-ai dorit întotdeauna să face ”.

Ultimele cuvinte al acestui bărbat sunt pline de tristețe și amărăciune….. „Pentru toți cei care citesc această postare, cer doar liniște. Respectați-mi părinții și sora. Fac apel motocicliștilor, însoțiți-ne cu Harleys, vrem să auzim vuietul motoarelor și să vă amintiți de noi de fiecare dată când călătoriți. Andrea și tatăl său pentru totdeauna împreună ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.