Tragedie în Italia: un copil de 10 ani a murit strivit de un container pentru colectarea hainelor uzate

Tragedie la Boltiere , în Bergamo , unde un băiat de 10 ani a murit după ce a fost strivit într-un container pentru colectarea hainelor uzate . O femeie a observat accidentul și a chemai intervenția unei ambulanțe. Deși a fost dus de urgență la spital  pentru copil nu era nimic de făcut. Carabinieri din Treviglio au deschis o anchetă care să facă lumină asupra dinamicii incidentului.

Propunerea șoc a președintelui Federației franceze de vânători: ”Ucidem pisicile pentru a proteja păsările”

Copilul a murit la spitalul Papa Giovanni XXIII din Bergamo, unde a fost transferat în condiții  disperate. În ciuda eforturilor medicilor, rănile au fost prea severe.  Potrivit Eco di Bergamo , băiatul se numea Karim Abdou Bamba, el era al doilea dintre cei cinci copii ai unei familii de imigranți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.