Tragedie în Italia: o româncă a murit intoxicată cu monoxid de carbon, soțul este în stare gravă

Tragedie în noaptea dintre sâmbătă și duminică: o româncă în vârstă de 63 de ani, Luminița Gogoi , cu domiciliul în Bologna a decedat în urma unei intoxicări cu carbon . Într-o altă cameră se afla soțul ei în stare de inconștiență și a fost transportat de urgență la spital, scrie presa italiană Modenatoday

Citește și Își scoate buricul și îl dă cadou iubitului ei: gestul de iubire absurd al unei tinere

Conform celor reconstruite de Carabinieri și Pompieri, care au sosit de la Vignola, intoxicația se datorează unei scurgeri de monoxid de carbon, probabil legată unei defecțiuni la centrala pe gaz. În orice caz, vor fi necesare investigații amănunțite pentru reconstituirea incidentului: procurorul de la Modena a deschis o anchetă și a ordonat autopsia pe corpul româncei de 63 de ani, care a fost transportat la medicina legală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.