Tragedie în Italia! O moldoveancă a murit înjunghiată de soțul ei: căutat de carabinieri / UPDATE

Tragedie în Italia! O moldoveancă a murit înjunghiată de soțul ei: căutat de carabineiri

Cadavrul unui român în stare avansată de descompunere a fost găsit în apele unui râu din Italia

Un alt caz de femicid azi noapte la Cologno al Serio, în zona Bergamo. Un bărbat italian, Maurizio Quattrocchi în vârstă de 47 de ani, și-a ucis soția moldoveană în vârstă de 36 de ani, Zinaida Solonari. Crima a avut loc în fața casei surorii sale, în jurul orei 4:00 azi dimineață.

O aștepta în curte, ascuns  în spatele ușii de la intrarea într-un complex. Soția sa, Zinaida Solonari, o moldoveană de 36 de ani, s-a întors acasă după ce a terminat munca într-un restaurant. Profitând de întuneric, el a ucis-o cu cel puțin două răni înjunghiate în piept și a scăpat la bordul lui Peugeot.  Conform primei reconstrucții a carabinierilor criminalul este soțul femeii, Maurizio Quattrocchi, un italian de 47 de ani. Soția care s-a văzut nevoită să se mute în casa surorii sale în urmă cu câteva zile, luându-și cele trei fiice cu ea.  Țipetele disperate ale  femeii de 36 de ani au trezit vecinii care au dat imediat alarma. Însă, când a ajuns salvarea femeia era deja moartă.

Nu se cunosc în motivele crimei iar carabinierii sunt și la acestă oră pe urmele criminalului.

UPDATE

După ore de căutări, carabinierii au blocat toate ieșirile și toate străzile care ar putea duce la evadarea din oraș și regiune a bărbatului. Italianul de 47 de ani Maurizio Quattrocchi, s-a predat autorităților

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.