Tragedie în Italia! O mamă și cei doi copii ai săi au murit striviți de cornișa unei clădiri care a căzut peste ei

O mamă în vârstă de 38 de ani de origine marocană,  Fouzia Taoufiq , a murit împreună cu cei doi copii ai ei de 15 luni și 5 ani, în Albizzate provincia Varese, într-o tragedie care a avut loc ieri  miercuri, 24 iunie. Cei trei au fost copleșiți de cornișa unei foste clădiri industriale, care a căzut peste ei în fața ochilor îngroziți ai fratelui mai mare al celor două mici victime, un băiat de 9 ani , care s-a salvat deoarece că se afla în cealaltă parte a drumului.

Virus killer într-un spital din Italia, 3 sugari au murit, alți 12 infectați: spitalul închide secția de maternitate

Scena cu care s-au confruntat salvatorii și pompierii a fost groaznică. O cornișă lungă, de 73 de metri din beton, gresie și cărămidă i-a lăsat fără scăpare  Fouzia și cei doi copii ai ei.

Fatița de 15 luni care se afla în cărucior, a fost transportată cu elicopterul în condiții grave la spitalul din Gallarate, unde a murit la scurt timp după sosirea în camera de urgență. O altă femeie în vârstă de 42 de ani a fost rănită dar  nu este în pericol de a-și pierde viața, relatează presa italiană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.