Tragedie în Italia. O mamă de 31 de ani se aruncă de pe un pod cu fiul în brațe: ea moare, copilul este în stare gravă

O mamă în vârstă de 31 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe podul Vidor , în zona Treviso, ținând fiul în vârstă de un an și jumătate în brațe . Copilul a fost găsit de salvatori în condiții disperate și a fost dus la spitalul din Treviso.

Femeia ieșise din casă sâmbătă în jurul orei 20, spunând părinților ei că merge să-i viziteze. Trecând deja prea mult timp iar femeia nu mai ajungea la casa părinților, au declanșat alarma. Carabinierii și-au găsit mașina , lângă podul peste Piave .

Citește și Mitica Baba Liuba, bunicuța din Rusia care se dă zilnic cu patinele ei improvizate- video

Coborând pe mal, pompierii au descoperit corpul femeii și al copilului în stare extrem de gravă. Femeia, rezidentă în Vedelago, suferea de o formă de depresie și, din acest motiv, era sub tratament într-un centru specializat.

Potrivit anchetelor relatate de presa italiană, femeia a murit pe loc, iar medicii se luptă să salveze copilul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.