Tragedie în Italia: fetița de 3 ani a unei românce a fost găsită moartă în piscină: ieșise să se joace cu câinii

Imensa tragedie s-a petrecut în zona Foligno, Umbria.  Fetița a ieșit din casă cu cei doi câini Labrador și un metis, dintre care doar acesta din urmă s-a întors acasă. Cu ajutorul elicopterului poliției fetița a fost găsită  în piscină în jurul orei 16.30, la trei ore de la dispariția ei.  Cu ea în apă se aflau și cei doi câini care probabil încercau să o salveze. Deși unul dintre agenți s-a aruncat în piscină pentru micuță nu s-a mai putut face nimic, scrie presa italiană.

Tragedie sub ochii bunicilor: o fetiță de un an a fost masacrată de câinele familiei

Nu este clar cum a ajuns fetița în apă, dar momentan principala ipoteză este că a fost un teribil accident. Potrivit primei reconstrucții ale tragediei, fetița a ieșit din casă să se joace cu câinii în vecinătatea casei. Cu toate acestea, marți după-amiază, fata s-ar fi îndepărtat la aproximativ 1,5 kilometri distanță de locuința ei, până când a ajuns la un complex turistic abandonat. În vastul complex închis publicului, se află piscina mare în care fetița și-a pierdut viața.  Părinții, tatăl italian și mama româncă, și-au dat seama că fetița dispăruse în jurul orei prânzului. Trei ore mai târziu micuța a fost găsită moartă în piscina complexului abandonat .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.