Tragedie în India: un avion cu 174 de pasageri la bord s-a rupt în două la aterizare. Cel puțin 20 de morți

Un avion Boeing 737 aparținând al companiei aeriene Air India Express s-a rupt în două după ce a ajuns în afara pistei de aterizare  din cauza vremii nefavorabile. Bilanțul morților și răniților este grav.

Ar trebui să fie un zbor special pentru cei 174 de pasageri indieni care se întorceau acasă după ce au așteptat luni întregi din cauza pandemiei Coronavirus. Dar s-a transformat într-o tragedie: un zbor al Air India care a decolat din Dubai a ieșit de pe pista aeroportului Kozhikode.

Accidentul a avut loc vineri după a doua tentativă de aterizare, îngreunată de ploile abundente care au făcut ravagii în Kerala, în sudul Indiei.

Zborul  IX 1344 Air India Express, un Boeing 737  transporta, pe lângă pasageri, 7 membri ai echipajului, dintre care 2 erau piloți și 10 copii foarte mici. Conform unei reconstrucții inițiale raportate de mass-media locală, aeronava a derapat, ajungând să iasă de pe pistă și să se rupă în două părți.

Niger, 6 turiști francezi au fost uciși de un grup de oameni înarmați

Un dezastru pe care salvatorii l-au găsit în fața ochilor, cu consecințe grave. Bilanțul actualizat vorbește despre 20 de morți, inclusiv comandantul și cel de-al doilea pilot din cabină, precum și numeroți răniți, unii dintre ei în stare gravă, dar și alți pasageri nevătămați, dar complet șocați.

Un bilanț care s-ar putea agrava în următoarele ore.  India a închis  toate zborurile internaționale din cauza urgenței Covid până la data de 31 august. Zborul implicat în accidentul tragic făcea parte, de fapt, din programul național de repatriere pentru cetățenii blocați în străinătate de pandemia coronavirusului.

Conform celor comunicate de Protecția Civilă, printre cei spitalizați în condiții critice se află și copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.