Tragedie în India: o scurgere de gaz de la o uzină a provocat 6 morți și mai mult de 1000 de persoane intoxicate

Cel puțin 1.000 de persoane au fost internate joi dimineață într-un oraș din sud-estul Indiei, după un accident care a implicat o scurgere masivă de gaz la o fabrică chimică. S-a întâmplat la Visakhapatnam, în Andhra Pradesh în jurul orei 3 dimineața. Un bilanț inițial vorbește despre cel puțin 6 decese, printre care și un copil, dar autoritățile se tem că pot fi mai mulți. Peste 200 de persoane au fost internate la spital.

Peste 50 de ani, o treime din populația lumii va trăi într-o căldură insuportabilă. Studiul

Accidentul a produs  haos printre localnicii din apropiere, mulți dintre ei plângându-se de usturime a ochilor, erupții cutanate și dificultăți de respirație. Mia multe persoane au căzut inconștienți pe drumuri Mulți au fost văzuți culcați inconștienți pe drumuri, relatează Timesnownews

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.