Tragedie în Giorgia: un bărbat a crezut că va fi jefuit și a împușcat mortal trei minori

Șoc în Usa în Georgia, unde un proprietar a ucis trei minori, trăgând mai multe focuri de armă crezând că vor să-l jefuiască. Poliția a raportat că adolescenții „aveau fețele acoperite în timp ce se apropiau de reședință bărbatului”, în orașul Conyers.

O elevă s-a spânzurat de rușine că și-a pătat uniforma cu sânge

Potrivit poliției unul dintre suspecți „avea o armă și a tras câteva focuri înainte ca victima proprietarul să  răspundă la atac” . Victimele sunt doi băieți în vârstă de 16 ani și unul de 15.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.