Tragedie în Franța! Un elicopter s-a prăbușit în Alpi cu 6 persoane la bord: 5 morți și un rănit

Cinci morți și un rănit în condiții foarte grave este bilanțul accidentului care a avut loc marți, 8 decembrie, în Savoia unde un elicopter al companiei private Service Aérien Français (Saf) s-a prăbușit de la o altitudine de 1.800 de metri. Pilotul elicopterului a dat semnalul de alarmă în jurul orei 19.10. Acesta din urmă, s-a fost salvat datorită scaunului de evacuare reușind să ceară ajutor. Avionul, care aparținea serviciului aerian francez, s-a prăbușit peste Bonvillard lângă vârful Marelui Arc, relatează Mediavenir

Citește și Gripa aviară, alarmă în Japonia, ferme distruse: „virus extrem de contagios”

La bord erau șase persoane: patru angajați ai SAF, inclusiv pilotul, și doi membri ai serviciului de salvare montană. Emmanuel Macron a fost  primul care a dezvăluit numărul dramatic al accidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.