Tragedie în familie! Un copil de 6 ani cade sub plugul de deszăpezire și moare: tatăl era la volan

Un copil de 6 ani din Utah a murit după ce a fost zdrobit de plugul de deszăpezire pe care îl conducea tatăl său. Micul Herman Slaughter era în cabină cu tatăl și fratele său în Canionul Provo, când roata utilajului a trecut peste un dâmb de zăpadă făcând copilul să cadă sub roți a  raportat de Oficiul Șerifului din Județul Utah.

Citește și Minți criminale: și-a ucis soția pentru că își dorea o relație cu cumnata lui

Roțile plugului i-au trecut peste cap murind pe loc. În timp ce paramedicii se îndreptau spre locul accidentului tatăl încerca cu disperare să-i facă  un masaj cardiac, dar copilul era deja mort.

„ Nu mai este nimic de adăugat. Nu a fost decât un alt groaznic accident ” , a spus Spencer Cannon, șeriful șerifului județean.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.