Tragedie în familie: un bivol a ucis un bărbat și arănit grav cei doi copii ai săi

Un bărbat de 57 de ani a murit după ce a fost atacat de un bivol. Fiul cel mai mic al bărbatului este pe moarte, fiica lui a suferit răni minore. Visul lui Ralph Jump , un antreprenor galez în vârstă de 57 de ani, de a construi o afacere de familie s-a transformat în coșmar în urmă cu câteva zile. Anul trecut, bărbatul și-a vândut compania pentru a investi într-o fermă de bivoli.  Fiul mai mic Peter (19 ani) și fiica mijlocie Isabel (22 de ani) au ajutat la gestionarea afacerii . În câteva luni, cei trei au reușit să funcționeze ferma și să obțină primele venituri din vânzarea produselor.

Intră în casă și violează două tinere care cinau: condamnat 33 de ani mai târziu acum cere să fie eliberat

Pe scurt, totul părea să meargă bine și, în ciuda dificultăților inițiale, visul de a conduce o afacere de familie a devenit realitate. Totuși, acel proiect frumos și idilic s-a transformat într-un coșmar pentru întreaga familie galeză, când unul dintre bivolii a scăpat din grajd și i-a atacat în propria casă. Potrivit „Daily Star”, familia Jump și-a dat seama de pericol și a încercat să iasă afară dar animalul  a fost prea rapid și i-a atacat cu furie. Bărbatul de 57 de a murit pe loc după ce a bivolul l-a lovit în plin cu coarnele, iar fiul lui se află în stare gravă la spital.

Auzind urletele celor trei, vecinii au cerut imediat ajutorul autorităților. Animalul a fost ucis pe loc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.