Tragedie in familie: un baietel de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de deseuri

Tragedie in familie: un baietel de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de deseuri

Băiețelul e trei ani se juca în curte, fiind urmărit de mama lui printr-un monitor. La un moment dat, micuțul dispare din imagini.

Tragedia s-a întâmplat în comunitatea Calion în Arkansas  în 5 aprilie 2019.

Ty Dixon Waller, a murit după ce a căzut în rezervorul septic din curtea casei. Încercările de resuscitare a copilului au fost inutile, micuțul a murit în urma unei leziuni cerebrale grave. Înmormântarea copilului a avut loc a doua zi  când micuțul ar fi trebuie să împlinească trei ani.

 

 

Autoritățile investighează cazul, dar poliția pare să încline să creadă că a fost “doar un tragic accident “.

Te-ar putea interesa și Limba unui copil nu se opreste din crestere, medicii ii taie jumatate din ea pentru a-l ajuta sa zambeasca

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.