Tragedie in familie: un baietel de 2 ani a cazut intr-un cazan cu apa fierbinte, mama era la cumparaturi

Tragedie in familie: un baietel de 2 ani a cazut intr-un cazan cu apa fierbinte, mama era la cumparaturi

Un băiețel de numai 2 ani lăsat singur acasă a căzut în cazanul cu apă fierbinte iar acum riscă să-și piardă viața. Copilul a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului.

Evenimentele au avut loc în satul Susidovychi din regiunea de sud a Ucrainei . După accident, copilul a fost dus imediat la spital, unde i-au fost administrate toate îngrijirile medicale necesare. Pielea de pe trupul micuțului începuse că cadă fâsii. Mama s-a dus să cumpere pâine și l-a lăsat singur în casă lângă cazanul de 40 de litri cu apă fierbinte la îndemâna celui mic.

 

Potrivit Daily Mail, femeia este convinsă că nu alipsit mult timp de acasă, iar soțul ei era afară în grădină.  Copilul ar fi căzut accidental în cazanul cu apă fierbinte. Tatăl micuțului auzind strigătele de disperare a intrat în casă și a văzut scena tragică. Chiar dacă el a fost dus de urgență la spital, medicii spun că fac tot posibilul să-l salveze, dar șansele de a supraviețui sunt extrem de mici.

 

Te-ar putea interesa și O fetiță de 11 luni a căzut în oala cu apă fierbinte în timp ce mama o pregătea de băiță

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.