Tragedie în familie! Un băiat în vârstă de 4 ani a fost împușcat mortal în timp ce se juca cu tatăl său

Tripp Shaw, un băiat de 4 ani, a murit la locuința sa din Bloomington, Statele Unite, după ce a fost împușcat mortal accidental de tatăl său. Cei doi se jucau. Băiatul a suferit răni grave la cap și orice încercare de a-l readuce la viață s-a dovedit a fi în zadar. Glonțul a pornit din pistolul pe care tatăl copilului  Tyler Shaw în vârstă de 36 de ani, în avea la pantaloni.

Accidentul a avut loc duminică trecută, 19 ianuarie, în statul Indiana. Dinamica tragediei nu a fost încă definită, însă, potrivit Herald-Times, tânărul de 36 de ani și fiul său se jucau lupte pe  când arma bărbatului s-a descărcat accidental.

Citește și A incendiat și ucis bărbatul care i-a violat fiica de 13 ani: mama condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare

Astfel de incidente sunt extrem de dese în Statele Unite, o țară cu legislație extrem de permisivă cu privire la deținerea și utilizarea armelor de foc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.