Tragedie în familie: tatăl și fiica mor la 24 de ore distanță unul de celălalt

Tragedie la Londra. Tatăl și fiica mor de Covid-19 la doar 24 de ore distanță. Sudhir Sharma în vâstă 61 de ani  a murit miercuri, în timp ce fiica Pooja în vârstă 33 de ani, a doua zi. O fatalitate teribilă. Bărbatul a lucrat pe aeroportul Heathrow , terminalul 3 . Totuși, colegii săi nu cred că Sudhir ar fi putut contracta Covid-19 la locul de muncă deoarece ultima dată când a a fost la lucru era fost pe 7 ianuarie.

“Este o tragedie absolută. Era un bărbat adorabil, ” a declarat o sursă pentru The Sun. Ne îngrijorează soția lui care nu poate participa la înmormântare din cauza izolării. Este atât de groaznic.” Sudhir, se mutase din Hounslow în Vestul Londrei, dar în ultimii ani a avut probleme de sănătate dar revenise la locul locul de muncă și nu părea să aibe alte probleme.  Se pare că și fiica sa Pooja, care lucra la Spitalul General District District din East Sussex, a fost sub tratament în ultimele zile, dar nu se știe dacă cei doi au avut contact înainte de a se îmbolnăvi.

Un prieten a lui Pooja a comentat astfel: “Îmi pare cu adevărat rău să aud că unul dintre colegii noștri farmaciști și un prieten din universitate, Pooja și tatăl ei sunt morți. Fie ca sufletele lor să se odihnească în pace. Le trimit cele mai profunde condoleanțe, rugăciuni și dragoste întregii familiei “.

Citește și Coronavirus, „Dacă continuă așa, New York va fi mai rău decât Wuhan și Lombardia”

 

Angajații aeroportului au raportat acum la The Sun că sunt preocupați de protecția oferită angajaților. Un muncitor a spus: „Primele semne de coronavirus au venit în decembrie și am continuat să luăm zboruri de la Wuhan, unde a început pandemia. Aceștia au efectuat unele verificări ale pasagerilor înainte ca aceste rutele să fie definitiv anulate, dar zborurile din China, în general, au continuat. Mai sunt zboruri care sosesc de la Madrid și din Statele Unite. Când sosesc pasagerii, ni se oferă doar gel de mână și mănuși. Fără măști, fără protecție. Personalul de check-out din supermarketurile Morrison dispune și de dispozitive de securitate. Este o nebunie “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.