Tragedie în familie: răpește un copil din pătuț, îl violează, îl ucide și-l aruncă într-un râu

Este sfârșitul tragic al unui copil, răpit de un pedofil în timp ce mama lui era în bucătărie și gătea. Pedofilul ucigaș s-a strecurat în casă și a luat copilul fără ca mama să observe nimic.

Poliția a găsit trupul fără viață al copilului abia patru ore mai târziu, într-o porțiune de râu sub un pod. Conform anchetelor  se pare că băiețelul a fost violat și ulterior sufocat .

Incidentul s-a produs în satul San Miguel Ixtahuacan , din Guatemala. Poliția locală a pornit o adevărată vânătoare a pedofilului. Cel mai probabil, familia copilului ucis barbar nu are nicio relație cu acest monstru.

Fetiță de 22 de luni bătută și otrăvită în 2017 : după doi ani cadavrul se află încă la morgă

“Am lăsat copilul în pat dormind și m-am dus în bucătărie să gătesc” au spus cuvintele mamei către media locală, raportate de Daily Star Online. „Când m-am întors să-l privesc, nu mai era. La început am crezut că l-a luat cumnata mea . ”

Dar imediat după aceea, femeia a observat pantalonii copilului lângă ușa din față. În acel moment, a cerut ajutorul vecinilor și a autorităților și au început să-l caute, până când au găsit și celelalte hăinuțe lângă un cimitir.

Autoritățile au verificat camerele de supraveghere  și se pare că au reușit să identifice presupusul suspect.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.