Tragedie în familie ! O plantă din casă a provocat decesul unui copil de 5 ani

Cui nu-i place să aibă plante și flori în casă? Pe lângă faptul că transmit frumusețe, ele emană viață și deși nu toate, unele devin frumoase, dar foarte toxice și pot provoca moartea. Aceasta este povestea lui Esteban , un băiat de 5 ani care a murit din cauza unei plante despre care se credea că este inofensivă. Tragedia a fost publicată de presa spaniolă Grandes Medios.

Ca în fiecare zi, acest copil se jucat în interiorul casei sale, până când la un moment dat s-a simțit și a decis să-i spună mamei sale, care a crezut că, cu câteva mângâieri, își va liniști fiul. Câteva ore mai târziu însă, starea sa s-a agravat  obstrucționându-i respirația și abia atunci mama sa a decis să sune o ambulanță care l-a dus de urgență pe acest copil la spital.

Cea mai fertilă femeie din lume? La doar 40 de ani are deja 44 de copii / Video

Foarte neliniștită, mama nu a înțeles ce s-a întâmplat, până când medicul a ieșit să-i dea veștile proaste, fiul ei murise de intoxicație. Copilul mâncase o bucățică dintr-o frunză a acestei plante. În urma unui test de sânge s-a putut determina cauza morții sale. În sângele său a fost găsită o toxină puternică numită oxalat de calciu , care se găsește în planta Amoena.

Aceasta este o plantă foarte renumită și care se află în numeroase locuințe din întreaga lume. V-am relatat acestă întâmplare astfel încât să puteți lua măsurile de precauție necesare și, de asemenea, să o împărtășiți, evitând astfel posibile victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.