Tragedie în familie: o mamă și-a ucis cele două fetițe de 6 și 10 ani, întreaga comunitate este sub șoc

Tragedie în familei: O femeie din Perth, Australia, a fost acuzată de dublă crimă după ce fetițele ei au fost găsite moarte vineri seara. Trupurile lui Tiana Djurasovic , în vârstă de 6 ani, și sora ei, în vârstă de 10 ani, Mia, au fost găsite devreme după-amiază, pe 25 octombrie. “O femeie în vârstă de 38 de ani, Madeley, a fost acuzată în cele două cazuri de omucidere”, au confirmat anchetatorii într-un comunicat. Femeia  lucra ca și asistentă, iar familia făcea parte dintr-o mică comunitate bosniacă din Perth, a declarat emitent WA Today.

“Cele două surori erau inseparabile și în urmă cu doar câteva luni, Mia (Djurasovic) a participat la petrecerea de ziua fiiicei mele de naștere care se numește tot Mia. Fotografiile par acum suprareale, deoarece toți copiii erau atât de fericiți …”, a scris prietenul familiei Philip Couper într-o postare pe social media.

Oroare în Germania ! Un bărbat și-a decapit soția în mijlocul străzii / VIDEO

. Comisarul adjunct al WA Steel, Paul Steel, a declarat că anchetatorii și poliția criminalistică vor lucra la locul crimei în următoarele săptămâni pentru a cerceta circumstanțele deceselor. “Poliția din WA face tot posibilul pentru a investiga problema și a încerca să identifice motivele care au dus  la aceste evenimente tragice”, a spus Steel. Tragedia urmează alte trei episoade similare din ultimele 18 luni, în care victimele au fost tot copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.