Tragedie în familie! O fetiță de o lună a murit de foame: de frica coronavirusului mama nu a cerut a ajutor

Tragedie într-o tânără familie din Italia.  O fetiță de o lună a murit la spitalul Nocera Inferiore , în zona Salerno, regiunea Campania unde ajunsese subnutrită în condiții extrem de grave. Fetița primul bebeluș al un cuplu  a fost internată în secția de terapie intensivă neonatală. Potrivit celor reconstruite, mama ar fi avut probleme la alăptare și nu ar cerut ajutor de teamă să nu se infecteze  cu Covid.

Citește și O mamă și-a torturat fiica de 18 luni injectându-i înălbitor: „Nu am iubit-o, am vrut să scap de ea”

Potrivit presei italiene La Città di Salerno, femeia ar fi avut dificultăți de hrănire a bebelușului. Din cauza malnutriției, fetița de 29 de zile nu ar fi reușit să se alimenteze cum trebuie. În ultimele zile, însă, situația s-a înrăutățit. Când părinții s-au prezentat cu copilul la spitalul de urgență vinerea trecută, situația era deja disperată. Încercările medicilor de a salva fetița au fost inutile. După aproape o săptămână micuța a murit.

A fost demarată o anchetă privind moartea fetiței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.lacittadisalerno.it/cronaca/angri-terrorizzata-dal-covid-figlia-muore-denutrita

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.