Tragedie în familie de Anul Nou: un tată și fiica lui au fost împușcați mortal într-o pădure

Tragedie de Anul Nou în Carolina de Sud, în Statele Unite, unde Kim Drawdy în vârstă  30 de ani, și fiica sa Lauren de 9 ani, au fost împușcați mortal  accidental de un grup de patru vânători care i-au confundat cu niște căprioare. Cei doi făceau o drumeție în pădurea Walterboro când au fost uciși. Anchetele sunt în desfășurare, în așteptarea examenelor de autopsie care sunt programate pentru duminica viitoare.

Citește și ”SUA să înceapă să cumpere sicrie pentru soldații lor”

Accidentul a avut loc miercuri, 1 ianuarie, ultima zi de vânătoare . Salvatorii au fost alertați în jurul orei 14:30. Imediat s-au îndreptat către pădure unde au găsit cadavrele celor doi fără viață. În prezent investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a încerca să reconstruiască dinamica exactă a faptelor,  dar detalii suplimentare vor fi date numai după finalizarea constatărilor, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, David Lucas.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragramîmpușcați

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.