Tragedie în familie: dă drumul la mașina de spălat cu copilul înăuntru. Cel mic moare

Tragedie în Noua Zeelandă . Potrivit rapoartelor mass-media locale, un copil a murit după ce a fost găsit într-o mașină de spălat .

„Copilul a fost găsit pe moarte într-o mașină de spălat ”, relatează Stuff.co.nz. Un purtător de cuvânt a declarat că autoritățile au fost informate despre un incidentul care s-a petrecut într-o suburbie din Hoon Hay, Christchurch , în jurul orei 17:00 (ora locală) vineri. “Un copil se afla în stare gravă supă ce a fost găsit în mașina de spălat și dus la spital, unde ulterior a murit . Poliția investighează circumstanțele morții “, au declarat ofițerii de la fața locului.

Star News relatează că președintele consiliului comunitar Waihoro / Spreydon-Cashmere, Karolyn Potter, a spus că „comunitatea va fi solidară și unită cu familia”. „Această veste este de o tristețe incomparabilă”, a adăugat el.

Citește și Cea mai în vârstă femeie din Europa a supraviețuit Covid-ului și va sărbători joi 117 ani

Cu toate acestea, moartea copilului nu este tratată ca suspectă de către poliție. Pericolele potențiale ale mașinilor de spălat privind copiii au fost raportate pe scară largă. Potrivit comisiei pentru siguranța produselor de consum, au existat cel puțin trei decese legate de copii cu vârsta de cinci ani sau mai mici în 2014 : „Este vital ca părinții să le explice copiilor că mașinile de spălat nu sunt jucării și că pot fi periculoase. Amintiți-vă că copiii mici se află într-o fază de dezvoltare, ceea ce îi face deosebit de curioși. “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.