Tragedie în familia unui fost fotbalist: fiul de 8 ani lui a căzut de la balconul casei

Un fost fotbalist  de la Fiorentina trăiește o adevărată dramă. Michele Bacis și-a pierdut copilul în vârstă de 8 ani după ce micuțul a căzut de la balconul apartamentului situat la etajul al treilea al locuinței acestora. Tragedia s-a petrecut aseară târziu.

Băiatul a decedat în drum spre spital, iar autoritățile au decis să deschidă o anchetă pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs incidentul. Vecinii acestuia au fost martori la tragedie și au oferit detalii cutremurătoare pentru Corriere.it

“Am auzit o bubuitură în stradă, apoi am văzut trupul copilului şi i-am auzit părinţii ţipând”, au spus vecinii, citaţi de sursa amintită.

Spania: Pedro Sanchez intenţionează să extindă starea de urgenţă şi examinează posibilitatea închiderii frontierelor

Michele Bacis, 40 de ani, a decis să se retragă din cariera de jucător profesionist de fotbal pe 1 iulie 2011. Fostul fundaș central a început fotbalul la Atalanta, iar în 1998 a ajuns la Saronno. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Triestina, Fiorentina, Arezzo, Genoa, Avellino, Cremonese, Monza și Paganese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.