Tragedie în Elveția: un nou-născut a murit de coronavirus: pozitivi cei doi frați și alte 70 de persoane care se aflate în carantină

Un nou-născut a murit de coronavirus în Elveția. Acest lucru a fost anunțat de Stefan Kuster, noul director al Diviziei de Boli Transmisibile UFSP a Confederației Elvețiene, în cadrul unei conferințe de presă. Țara elvețiană este în stare de șoc după vestea tragică a copilului de câteva luni.

O mamă și-a otrăvit fiul și a ascuns corpul: denunță dispariția lui

Băiețelul din cantonul Aargau ar fi contractat virusul în străinătate, a informat presa elvețiană și a murit la Kinderhospital din Zurich, unde fusese internat. Cei doi frați, unul care a frecventat  grădinița și celălalt la școala elementară, au rezultat pozitiv și la testul Covid-19, declanșând carantina pentru 70 de persoane care au venit în contact cu copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.