Tragedie în Elveția: și-a ucis fosta soție și bărbatul care era cu ea, după care s-a sinucis

Tragedia s-a petrecut la Giubiasco, în Cantonul Ticino, în zona Bellinzona (Elveția). Un fost ofițer de poliție în pensie, a deschis focul asupra fostei sale soții și a bărbatului cu care era, după care s-a sinucis.

Fostul ofițer în vârstă de 64 de ani cu domiciliul în zona Locarno , era în pensie de câteva luni. Ipoteza anchetatorilor este că gestul extrem s-a petrecut pe fondul geloziei.

Piețele umede: imagini îngrozitoare cu animalele vii măcelărite și puse în vânzare | VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.