Tragedie în China! Un autobuz plin cu studenți pierde controlul pe un pod și cade în lac: cel puțin 21 de morți ( video )

Un autobuz care transporta un grup de studenți care mergeau să dea examenul  de admitere la universitate a căzut de pe un pod și într-un lac artificial. Bilanțul tragedie este  încă provizoriu:  21 de morți și 15 răniți .

Cei mai longevivi gemeni siamezi din lume au murit: aveau 68 de ani

Tragedia a avut loc la Anshun , în provincia Guizhou, în sud-vestul Chinei . După cum se arată în ediția locală a China Daily , accidentul s-a produs, din motive încă necunoscute ieri,  la ora locală  18.30. O cameră de securitate instalată pe stradă a înregistrat cum autobuzul  pierde brusc controlul, traversând toate benzile podului, invadând și direcția opusă de deplasare căzând în lacul de dedesubt.

La bordul vehiculului se aflau zeci de studenți care au trebuit să participe la „ gaokao ”, tradiționalul examen de admitere la universitate. Autobuzul s-a scufundat doar parțial în apele lacului care a fost scos cu ajutorul intervențiilor pompierilor.  „Gaokao”,ar fi trebuit să înceapă  înainte de începutul verii, a fost amânat pe 10 iulie din cauza urgenței coronavirus care a afectat mai multe zone din China , pe lângă provincia Hubei, de unde s-a declanșat pandemia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.