Tragedie în China: o mină de cărbune a explodat provocând 15 morți și 9 răniți

Bilanțul definitiv este de 15 morți , 9 răniți și 11 persoane salvate din tragica explozie  a unei mine de cărbune în județul Pingyao , în provincia chineză  Shanxi . S-a întâmplat în după-amiaza zilei de luni, 18 noiembrie, ora locală, după cum a raportat agenția Xinhua, citând autoritățile provinciale din nordul țării asiatice.

Se preface că este invalid pentru a-i fi schimbat scutecul: ” Este o perversiune de care sufăr”

Anchete sunt încă în curs pentru a stabili exact ce s-a întâmplat, dar de la o primă reconstrucție efectuată de Administrația Shanxi pentru Securitatea Mina de Cărbune se pare că cel puțin 35 de mineri erau  prezenți în tunel în momentul exploziei , cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaz. “Din fericire, 11 muncitori au reușit să se salveze”, au spus surse oficiale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.