Tragedie sub ochii bunicilor: o fetiță de un an a fost masacrată de câinele familiei

O fatiță în vârstă de un an și 10 luni a fost mușcată în zona capului de un câine, scrie presa italiană.  S-a întâmplat în Cividate Camuno, în Valea Camonica, Brescia Italia. Fata se juca în grădina casei bunicilor ei când a fost atacată de   câinele rasa boxer, care aparține familiei.

Un băiețel de 3 ani a fost ucis de un leopard: corpul pe jumătate mâncat a fost recuperat

Starea ei a apărut imediat foarte gravă și a fost dusă la spitalul din Bergamo. În timpul transferului, fata ar fi suferit un stop cardiac și acum condițiile ei sunt disperate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.