Tragedie în Brazilia unde un autobuz s-a prăbușit de pe un pod: cel puțin 17 morți și 25 răniți

Un accident rutier dramatic ieri în Brazilia, unde un autobuz s-a prăbușit de pe viaduct  provocând cel puțin 17 decese. Un bilanț deja serios, dar care s-ar putea agrava și mai mult în următoarele ore, având în vedere că sunt  zeci de răniți, unii în stare foarte gravă. Tragedia a avut loc ieri  după-amiază, vineri, 4 decembrie, ora locală, în apropierea orașului Joao Monlevade, în statul brazilian Minas Geiras.

Accidentul s-a produs la km 350 pe autostrada BR-381, la 114 km de Belo Horizonte, capitala Minas Gerais.

Citește și Spania, cazul copiilor cu sindrom vârcolac

Rețeaua braziliană Globonews a raportat că șoferul autobuzului a sărit din vehicul înainte ca autobuzul  să se prăbușească pe o linie de cale ferată. Unsprezece persoane au murit la locul accidentului, în timp ce alte 6 au murit în drum spre spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.