Tragedie in Brazilia. Doua cladiri de 4 etaje s-au prabusit : 8 morti și 16 disparuti

Tragedie in Brazilia. Doua cladiri de 4 etaje s-au prabusit : 8 morti și 16 disparuti

În cea mai săracă zonă de la periferia din Rio de Janeiro,  Brazilia, două clădiri de 4 etaje s-au prăbușit acum două zile provocând 8 morți și 16 dispăruți. Bilanțul victimelor este provizioriu. Se caută alte 16 persoane.

 

Zona deluroasă din Itanhanga, unde a avut loc dezastrul, a fost lovită în ultimele zile de ploi abundente și de inundații bruște. Protecția civilă și pompierii lucrează fără oprire pentru a căuta supraviețuitori.

 

Te-ar putea interesa și Alarma oamenilor de știință .. o catastrofă va lovi Terra în 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.