Tragedie în Bolivia: o alunecare de teren a distrus 64 de case

Tragedie în Bolivia: o alunecare de teren a distrus 64 de case

Alunecările de teren au avut loc la La Paz, unde se află guvernul țării și potrivit mass-mediei locale, numeroase clădiri au fost în practic măturate de la sol.

 

Din fericire, zona a fost evacuată ca măsură de precauție cu câteva ore înainte de alunecarea de teren după ce au avut loc câteva prăbușiri care au alertat populația și autoritățile.  Din fericire nu au existat morți și nimeni nu a fost rănit. La Paz a fost caracterizat, în ultimii ani o expansiune urbană importantă: aflându-se la 3500 de metri deasupra nivelului mării, în multe cazuri clădirile au fost construite pe terenuri potențial periculoase.

 

În plus, multe case nu sunt suficient de solide deoarece au fost construite fără fundații și cu materiale de proastă calitate.

Te-ar putea interesa și Noapte insangerata la Londra: un tanar injunghiat mortal si un altul ranit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.