Tragedie în avion: o copila de 2 luni a murit în timpul zborului

Tragedie în avion: o copila de 2 luni a murit în timpul zborului

Tragedie, în Australia, la bordul unei aeronave A330 a companiei AirAsia X din Malaysia. O fetiță de 2 luni a murit în timpul zborului D7236 din Kuala Lumpur (Malaezia) spre Perth. Martorii au spus că fetița numită Farah “plângea în neâncetat”, plânsul fiind descris de către un pasager ca fiind “un haos de două ore și jumătate”

 

Părinții micuței Farah sunt  din Arabia Saudită și se mutau în Australia. Din motive care sunt încă necunoscute, copila s-ar fi simțit rău în timpul zborului care dura de cinci ore. Totuși, se pare că micuța nu suferea de nicio patologie gravă.

 

“Mi-am dat seama că se întâmplase ceva  groaznic  și am început să strig dacă există vreun doctor la bordul avionului” , a scris un pasager pe Facebook.

 

Avionul a aterizat la aeroportul din Perth la ora 5.20. Micuța Farah era deja moartă.  Potrivit presei, poliția și anchetatorii federali au început o anchetă privind cauzele morții.

 

Te-ar putea interesa și A vrut sa-i facă o surpriza sotului, insa decizia ei i-a provocat moartea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.