Tragedie în Australia: o femeie și-a ucis cei trei copii după care s-a sinucis

Katie Perinović , o femeie de 42 de ani de origine croată, care a imigrat în Australia , și-a ucis cu brutalitate cei trei copii Claire, Anna și Matthew (în vârstă de șapte, cinci și, respectiv, trei), înainte de a-și lua propria viață. Tragedia a avut loc în Tullamarine (Melbourne), în Australia. Trupurile fără viață ale celor patru au fost găsite de tatăl copiilor , Tomislav, care a sunat imediat la numărul de urgență: dar era prea târziu.

Poliția pare sigură că bărbatul nu a fost implicat în moartea soției și a copiilor  lui și prin urmare, l-a eliberat după ce l-a ținut în arest. „Nu răspunde la apeluri, este devastat”, a spus prietenul de familie Frankie Franjic pentru Herald Sun, „și-a iubit copiii mai mult decât orice altceva”.

Citește și Rusia, o mamă și-a uitat fiul în casă, în frig la -32 grade: este în comă

Potrivit celui mai bun prieten al lui Katie, femeia se închisese în ea. Și vecina ei Marie Groves a avut  o impresie similară. Femeia participase la o petrecere cu copiii în casa femeii, dar observase cât de neobișnuit de tristă și tăcută era. Singurul motiv plauzibil al crimei este că femeia căzuse în depresie .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.heraldsun.com.au/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.