Tragedie în ajun de An Nou: o fetiță de patru luni a murit după ce „câinele familiei s-a așezat deasupra ei”

O fetiță de numai patru luni  a murit sufocată de câinele familiei care se întinsese deasupra ei. Raelynn Larrison, avea doar patru luni, când a fost găsită cu animalul întins pe ea în ajunul Anului Nou în SUA.

Poliția spune că dispecerii de urgență au fost chemați de un bărbat în jurul orei 19:00 joi în județul Montgomery, Ohio care spunea că l-a găsit pe câine deasupra fiicei sale care nu respira și era inconștientă.

Citește și Răzbunarea unui muncitor concediat: distruge 50 de autoutilitare Mercedes cu un buldozer

„Nu respiră. Bebelușul meu nu respiră ”, a spus un bărbat disperat dispeceratului, potrivit presei locale.  Raelynn a fost dusă la spitalul local pentru copii, unde a fost declarată moartă. Poliția continuă să investigheze cauza morții și se așteaptă rezultatele autopsiei.

O pagină GoFundMe a fost creată în urma morții fetiței pentru a-i ajuta pe părinți la cheltuielile pentru înmormântare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://apnews.com/article/ohio-animals-dogs-dayton
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.