Tragedie imensă pentru o familie de români din Londra: copilul lor de numai 3 ani a murit chiar de ziua lui de naștere

Pentru micuțul Eduard Popadiuc de 3 ani și tinerii lui părinții, 1 noiembrie ar fi trebuit să fie o zi de sărbătoare. În acea zi, copilul împlinise 3 ani și după ce a sărbătorit alături de prietenii de grădiniță s-a întors acasă unde alți prietenii și rude a familiei urmau să sărbătorească. Din păcate, însă marea sărbătoare a fost întreruptă de o enormă tragică: copilul s-a sprijinit de una dintre ferestrele casei care s-a deschis și l-a făcut să cadă de la etajul patru.

Primii care au observat drama au fost angajații grădiniței Aisha aflată la doar câțiva metri de casa familiei Papadiuc. Aceștia au efectuat manevre de prim ajutor și au chemat ambulanța. Cu toate acestea, intervenția medicilor nu a fost suficientă pentru a salva viața micului Eduard care a murit la 2 ore după ce a fost internat la spital.

În dimineața zilei de 1 noiembrie, Alexandru Popadiuc a distribuit o fotografie cu băiețelul lui …: ”La mulți ani, iubirea lui tata”

Un băiețel de 5 ani a sunat la poliție și a comandat un…Happy Meal

Au trecut șase zile de când s-a produs tragedia în districtul Bridge Court din nord-vestul Londrei. Abia acum tatăl copilului, Alexandru , a simțit că poate face o declarație tabloidelor engleze în care spune: „Nu mai vreau să plâng, am făcut-o zi și noapte. El este micul nostru înger acum … A fost cel mai bun copil din lume. Era plin de energie și zâmbea mereu ”.

Pe de altă parte, mama copilului vorbește despre dinamica accidentului și îi acuză pe lucrătorii care au înlocuit geamul cu câteva zile înainte: „Am raportat o problemă cu geamul, închiderea nu funcționa. Veniseră să-l repare, au închis geamul dar nu au reparta încuietoarea. Solicităm efectuarea unei investigații amănunțite ”.

O pagină GoFundMe a fost creată pentru familia lui Edward pentru a acoperi costurile repatrierii micuțului Edward și înmormântarea lui în România

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.