Tragedie: fetița de 11 luni care a căzut în oala cu apă fierbinte a MURIT

Tragedie: fetița de 11 luni care a căzut în oala cu apă fierbinte a MURIT

Danii, bebelușul de 11 luni care a căzut în oală cu apă clocotită în timp ce mama îi pregătea băița nu a supraviețuit. A murit în Ucraina după ce a petrecut câteva zile în spital, unde a ajuns în condiții foarte grave.

Mama șe pregătea să-i facă baie, când a pus oala cu apă fierbinte în fața pătului unde se afla Daniil. În timp ce mama amesteca apa rece cu cea fierbinte din vas, fetița s-a ridicat din pătuț și a căzut direct în apa fierbinte.

Chiar dacă a fost transportată de urgență la spital, medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața, dar după zile petrecute sub atenția medicilor, fetița a murit.

Te-ar putea interesa și  O fetiță de 11 luni a căzut în oala cu apă fierbinte în timp ce mama o pregătea de băiță

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.