Tragedie fără margini: o mamă a murit sub ochii fiului sugrumată de eșarfa blocată în blender

Tragedie în Saint-Etienne , Franța, unde o femeie a fost sugrumată de eșarfa blocată într-un blender. Femeia făcea un tort împreună cu fiul său.

Episodul a avut loc duminică 10 noiembrie 2019 în jurul orei 10:30. Femeia se hotărâse să pregătească un desert și pusese pe blat toate ingredientele necesare. Pentru a face crema, femeia de 58 de ani a decis să folosească un mixer , alegere care s-a dovedit fatală. De îndată ce l-a pornit , eșarfa pe care o purta s-a blocat în el.

Omul cu cele mai multe piercing-uri din lume, acum și-a împlantat și coarne

În fața scenei dramatice fiul în vârstă de 15 ani a sunat imediat la ambulanță, iar paramendicii i-au dat sfaturi la telefon în timp ce se îndreptatu spre locuința lor. Adolescentul a încercat să facă tot posibilul, dar „ totul s-a întâmplat în câteva secunde ” , a spus el.

De îndată ce au ajuns, pompierii și paramedicii au făcut totul pentru a reînvia femeia, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic, decât să constate moartea femeii. O autopsie va fi efectuată pe corpul femeii pentru a stabili cauzele decesului, care, în acest moment, se pare că se datorează strangulării .Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.