Tragedie evitată: Spania, un loc de joacă s-a prăbușit într-o parcare subterană

Un loc de joacă pentru copii s-a prăbușit, luni dimineața, la ora 6:30, într-o parcare din Santander , în nordul Spaniei. Momentan nu sunt informații privind eventuale victime, dată fiind și ora la care s-a produs prăbușirea.  Parcul, care includea și un teren de sport, fusese construit pe o parcare subterană , într-o zonă recent urbanizată, cu diverse clădiri rezidențiale și un centru comercial.

Citește și S-au filmat în timp ce au torturat un cerb până la moarte: riscă 37 de ani de închisoare

La fața locului au ajuns numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor, protecției civile și poliției. Zona, au raportat pompierii prin Twitter, a fost izolată și închisă traficului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.