Tragedie de proporții într-o biserică! Preotul a confundat mirul cu benzina: 6 morți / VIDEO

O explozie uriașă a zguduit oraşul Lagos, din Nigeria cauzată de un preot într-o biserică.

“Preotul a luat un bidon de gaz, crezând că acesta conține  mir . Apoi a golit conținutul pe un credincios care a venit să-și primească binecuvântarea, dar o lumânare aprinsă alături de aceştia a luat foc și amândoi au luat foc”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale de Management pentru Situații de Urgență (NEMA).

Citește și Explozie devastatoare într-un bloc din Slovacia. Cel puțin cinci persoane au murit și mai mulți răniți

Credinciosul a murit pe loc, trupul său fiind „de nerecunoscut”, în timp ce preotul a suferit „arsuri grave”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.