Tragedie de Halloween: o fetiță îmbrăcată în albinuță împușcată în ceafă

Tragedie de Halloween: o fetiță îmbrăcată în albinuță împușcată în ceafă S-a întâmplat la Chicago în cel de-al optsprezecelea episod de violență legat de arme de foc

În seara de Halloween, o fetiță de 7 ani mergea cu părinții pentru prin cartier când a fost lovită de un glonț la ceafă. S-a întâmplat la Chicago în cel de-al optsprezecelea episod de violență legat de arme de foc. Copila deghizată în albinuță, este internată în spital și în stare gravă. Ar fi victima involuntară a unei împușcături.

Povestea lui Abushe, copilul etiopian cu ochi albaștri, frumoși și rari

Copilul s-a găsit în mod evident în mijlocul unui grup de oameni în care brusc cineva a deschis focul. În Chicago, împușcările cu focuri de armă și episoadele de violență sunt acum un adevărat flagel al orașului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.