Tragedie de familie: o mamă și-a lovit fiica de 3 ani cu ciocanul în cap până a ucis-o

Natalia Petunina, în vârstă de 35 de ani, de origine rusă , este acuzată că a ucis-o pe fiica ei de trei ani, Lisa Petunina. Femeia se află în prezent în stare critică la spital după ce a încercat să-și ia viața. Conform rapoartelor mass-media locale, Natalia a atacat-o vineri pe Lisa după ce a luat o doză masivă de antidepresive în timp ce se aflau singure în apartamentul lor din orașul Kirovgrad, Rusia .

Citește și Covid, o elevă din clasa a VIII-a a descoperit un posibil remediu pentru virus

Poliția locală a precizat că fata a fost găsită fără viață într-o baltă de sânge de tatăl ei Vladimir, la câteva minute după crima îngrozitoare . Bărbatul, care se întorsese acasă după serviciu, a chemat ambulanța în speranța  de a-și putea salva fiica, care din păcate era deja moartă când au sosit paramedicii . Din analizele criminalistice efectuate asupra cadavrului, micuța victimă a murit după ce a fost lovită de mai multe ori cu un ciocan în cap . Petunina, după cumplita crimă, a încercat să-și ia viața. Acum se află în stare critică la spital unde se luptă între viață și moarte.

Comitetul de anchetă din regiunea Sverdlovsk a lansat un dosar penal împotriva mamei, acuzată de uciderea unui minor. Femeia, dacă va fi condamnată, se confruntă cu aproximativ 20 de ani de închisoare.

Rudele Petuninei au confirmat că femeia, care suferea de depresie, lua medicamente antidepresive în cantități mari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.