Tragedie cumplită în Spania: doi adolescenți de 13 și 16 ani și-au aruncat bebelușul într-un râu

Tragedie cumplită în Spania: doi adolescenti, 13 și 16 ani și-au aruncat bebelușul într-un râu

O povestea teribilă și tragică  vine din Sant Adrià de Besòs, municipalitatea spaniolă a comunității autonome a Cataluniei, în apropiere de Barcelona, ​​și care vede ca protagoniști doi copii de doar 13 și 16 ani. Așa cum povestea a fost reconstruită de mass-media locală, când cei doi au descoperit că așteaptă un bebeluș, cei doi adolescenți au decis să țină vestea ascunsă de toată lumea, inclusiv de părinții lor. În momentul nașterii s-au refugiat într-o pensiune locală, unde luni  a născut copilul fără îngrijiri medicale. A doua zi băiatul  de 16 ani i-a luat copilul și l-a aruncat râu  dar totuși, a fost descoperit.

Nascută prematură, nimeni nu vine să o viziteze timp de 5 luni. O asistentă o infiază

 

Băiatul este acum arestat sub acuzația de crimă și a explicat anchetatorilor că bebelușul s-a născut deja mort și că el intenționa doar să-l îngroape lângă rău, dar când a văzut că cineva îl privește, l-a aruncat în apă și a fugit. O reconstrucție pe care doar o autospie pe corpul micuțului le-ar putea clarifica. Din acest motiv, marți, autoritățile locale au lansat o operațiune masivă de căutare a copilului, care până acum nu a avut succes.

Tânărul riscă să fie închis șa închisoare, însă în acest moment este închis într-o comunitate pentru minori. El se prezentase spontan la secția de poliție a Mossos d’Esquadra povestind incidentul. În acel moment, agenții căutau un băiat care aruncase un copil în râu, după cum au raportat martorii, dar nu aveau încă numele lui.

Între timp căutările corpului copilului continuă. La fața locului, toate unitățile din Mossos, pompierii din Barcelona  și câini caută fiecare pe bucățică de pământ și fundul răului corpul micuțului.

Dispositiu de recerca en marxa per la desaparició d'un nadó a Sant Adrià de Besòs amb la participació d'unitats especialitzades del cos, Policia Local de Sant Adrià del Besós i #bomberscat

Pubblicato da Mossos d'Esquadra. Generalitat de Catalunya su Mercoledì 25 settembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.