Tragedie cumplită în familie! Un câine a sfâșiat două fetițe gemene de numai 26 de zile în pătuț: ”Era gelos”

Tragedie cumplită în familie! Au fost nevoie de doar câteva momente de neatenție, timp în care mama s-a dus să deschidă ușa unui vecin , pentru ca și câinele familiei să le atace și să le sfâșie în bucăți pe cele două fetițe gemene de doar 26 de zile. Tragedia îngrozitoare provine din Brazilia, unde fetițele nou-născute au fost atacate și ucise săptămâna trecută în casa lor din Piripá, în statul nord-estic Bahia. Nu a servit la nimic intervenția disperată a mamei care s-a precipitat în dormitorul fetițelor după ce le-a auzit urlete. Și  cursă nebună la spitalul municipal local s-a dovedit a fi inutilă, unde, din păcate, medicii nu au putut decât să constate moartea micuțelor Anne și Analú. Rănile provocate de mușcăturile câinelui au fost prea grave.

Iran a emis un mandat de arestare pentru Trump pentru uciderea lui Soleimani

Potrivit unor rude ale familiei, cei doi părinți aveau doi câini maidanezi în casă, însă niciunul dintre ei nu a demonstrat vreodată semne de agresiune. Dar de când fetițele intrau în casă, se pare că unul  dintre ei a început să fie gelos, deoarece avea mai puțină atenție din partea proprietarilor.  Elaine și Régis Novais, în vârstă de 29 și 32 de ani, încercau de mai mult timp să-și mărească familia cu copii . Între timp ei au adoptat doi câini care au devenit parte integrantă a familiei de acum cinci ani.

În realitate, însă, nimeni nu va ști ce s-a întâmplat în acele momente dramatice în care câinele  s-a aruncat asupra fetițelor ucigându-le. Între timp, poliția civilă din Bahia a decis să deschidă o anchetă. Momentan nu s-a decis încă  soarta câinelui protagonist al agresiunii mortale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.