Tragedie cumplită! Două fetițe gemene de 3 ani au murit arse de vie într-un incendiu

O tragedie care a avut loc în doar câteva minute, în fața ochilor mamei lor și a surorii mai mari. Două gemene de numai 3 ani au murit într-un incendiu care a învăluit întreaga casă nelăsând nicio cale de supraviețuire.

Cele două fetițe Aisha și Lailani  erau singure în casă când a izbucnit incendiul, în timp ce mama  împreună cu cealaltă fiică de cinci ani, ieșiră pentru câteva minute. Femeia închisese ușa pe dinafară, relatează ABC.net.au.

Coronavirus, noi simptome îi pun pe experți în alertă: „Atenție la tremurături și urticarie”

În timp ce se întorcea spre casă,   Tanika Forda a văzut casa cuprinsă flăcări. Deși intervenția pompierilor a fost imediată nu a fost suficientă pentru a îmblânzi focul și a salva viața celor două fete. Bob Noble, ofițer de poliție al districtului Riverina, a explicat cea mai probabilă ipoteză a incendiului este că incendiul s-a produs din cauza șemineului. O tragedie care nu afectează doar familia, prietenii și vecinii  ,  dar și întreaga noastră comunitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.