Tragedie ! Copilă de 18 luni strangulată cu cablul de la baby monitor

Tragedie ! Copilă de 18 luni strangulată cu cablul de la baby monitor

Cablul monitorului copilului s-a strâns în jurul gâtului micuței de 18 luni și a ucis-o. Ar trebuit să fie un instrument care ar fi trebuit ajuta familia să o țină în siguranță, tocmai din cauza acestui obiect, Jessica Lacey a murit la numai 18 luni.

Gandhi, la 150 de ani de la naștere, lecția sa despre non-violență este mereu actuală

Copila era în pătuțul unde a fost plasat monitorul pentru copii , când mama a observat că ceva nu este în regulă.

Mama, Danielle Duggan se afla în bucătăria din casa lor din Shipdham, lângă Dereham, Norfolk, când a observat că monitorul a schimbat poziția. Femeia a mers să verifice când a văzut cablul dispozitivului în jurul gâtului copilului.  Potrivit Daily Mail, părinții au dus copilul la spital  dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Copila era moartă.

Nu se explică cum fetița ar fi putut ajunge la cablu și l-ar fi întors în jurul gâtului.  Timp de mai bine de un an monitorul a fost lăsat acolo în același loc fără se întâmple nimic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.