TRAGEDIE ! Aeronava militară care a dispărut în Chile este considerată „distrusă”

Forța Aeriană Chiliană a declarat că consideră aeronava C-130 Hercules „distrusă”. Avionul care a dispărut de pe radar  după ce a decolat din sudul țării îndreptându-se o bază în Antarctica avea 38 de persoane la bord. O notă scrie de fapt că „Forțele Aeriene din Chile anunță că, după șapte ore de la pierderea contactului radar, consideră că aeronava C-130 Hercules a fost ”distrusă”. Cu toate acestea, Forțele Aeriene din Chile afirmă că toate resursele navale și aeriene disponibile în zonă, atât chiliene, cât și străine, patrulează zona în care s-a pierdut contactul radio în încercarea de a salva posibili supraviețuitori.

Citește și Magie și vrăjitoare: satul în care se refugiază femeile acuzate de magie neagră

Avionul în cauză a decolat de la baza aeriană Chabunco din Punta Arenas, în sudul Chile, la 16:55 pm și a pierdut contactul radio la 18:13, a comunicat anterior autoritatea aeronautică din Chile. Era condus către președintele Eduardo Frei Montalva în Shetlandul de Sud având  38 de persoane la bord, 17 membri ai echipajului și 21 de pasageri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.