Tragedie absurdă de Revelion: o petardă explodează și decapitează un bărbat

Tragedie absurdă: este rezultatul nebuniei focurilor de artificii și petardelor. În Franța,  un bărbat a fost decapitat în explozia unei petarde cu care dorea să sărbătorească noul an. Accidentul fatal a avut loc în regiunea Rinului de Jos, iar un alt accident a avut loc la Boofzheim, un oraș la aproximativ treizeci de kilometri de Strasbourg și lângă granița germană, unde un bărbat a fost rănit în urma exploziei întârziate a unei petarde.

Citește și Șoc în Bosnia: opt tineri între 18 și 20 de ani au murit asfixiați în casă în ajun de Anul Nou

Vânzarea și utilizarea artificiilor au fost interzise anul acesta în regiune încă de la începutul lunii decembrie pentru a evita accidentele și intervenția consecventă a serviciilor de urgență care se confruntă cu criza cauzată de pandemia Covid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Instagram

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.