Tragedia in Germania unde o casa s-a prabusit peste o familie: un tata si fiica lui de 7 ani au murit

Tragedia in Germania unde o casa cu trei etaje s-a prabusit peste o familie: un tata si fiica lui de 7 ani au murit

 

Un bărbat de 42 de ani și fiica sa, o fetiță de șapte ani, au murit într-o explozie produsă într-o casă din Allgaeu, Bavaria. Cadavrele au fost găsite de salvatorii care au lucrat toată noaptea. Sub molozul casei cu trei etaje zăceau corpurile bărbatului și a fiicei sale  de 7 ani. Mama copilei a scăpat ca prin minune. Motivele exploziei care a dus la prăbușirea casei sunt încă neclare.

Inițial, salvatorii erau convinși că în subteran se vor găsit alte 7 persoane, dar din fericire, în momentul părbușirii ceilalți locuitori nu se aflau în casă.

 

Te-ar putea interesa și Tadjikistan, revolta sangeroasa intr-o inchisoare plini de fosti jihadisti ISIS: zeci de morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.