Tragedia din Italia: , scrisoarea mamei către micuța Sharon, ucisă la 18 luni: „Am fost trădate”

Se numește Gabriel Robert Marincat , bărbatul acuzat că a abuzat și a bătut-o ucis pe micuța Sharon de doar 18 luni în Cabiate, în provincia Como . Micuța a murit la 11 ianuarie după ce a fost transportată în stare critică la spitalul din Bergamo. Din acea zi, Silva Barni, mama fetiței, nu a vorbit niciodată în public., până acum.

Tânăra de 24 de ani iese din tăcere cu o scrisoare, încredințată avocaților ei, Elisabetta Fontana și Lara Citterio. O scriere în care spune cum se simte și cum a trăit săptămânile de după pierderea micuței Sharon.

Iată cuvintele sale, raportate de presa FanPage: „Dă-mi putere să nu mă las. Stai lângă mine acum că am pierdut orice certitudine. Te-am avut de tânără și mi-ai luminat imediat viața. Te-am ținut în brațe și leagănându-te, mi-am imaginat un viitor în care vom crește împreună, eu mama și tu fiica ”.

Românul Robert Marincat originar din Borșa, Maramureș în vârstă de 25 de ani, este acuzat că a abuzat sexual și maltratat-o pe micuța Sharon, în vârstă de doar 18 luni, care a murit în spitalul din Bergamo în urma rănilor foarte grave în casa fostei iubite Silvia Barni. Telefonul celular al bărbatului a fost confiscat, iar anchetele sunt în curs de desfășurare.

Citește și O profesoară a abuzat de un elev de 15 ani: „L-a violat și l-a lăsat pe soțul ei să o privească”

„Persoana cu care am întemeiat o familie de câteva luni și care spunea că te iubește a continuat să spună că te-ai lovit într-un accident domestic. În schimb, tragedia ascundea un adevăr crud, irațional, inacceptabil. Micuța mea Sharon, erai prea tânără ca să mori. Într-o după-amiază te-am pierdut și am pierdut încrederea și sentimentul celor de lângă mine. Am pierdut totul ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.